2 X OPPIMINEN


Maailman paras ja Suomen suosi­tuin tehok­kaan oppi­misen verkko­valmennus

Kadun...


Jos et hoida oppimistasi kuntoon nyt, niin koska sitten?Ainutlaatuinen mahdollisuus, joka ei saa mennä ohitsesi

2X muisti, 2X motivaatio, 2X keskittyminen


100% asiakkaista suosittelee Mestarioppijaa®!Maailman parasta opetusta oppimisesta

 • 😫 Opi oppimaan, blaa blaa blaa...

  Tehdään tämä selväksi nyt heti: inhoamme tylsiä "opi oppimaan" -kursseja. Teimme joskus niitä, mutta ihmiset vain juoksivat äkkiä toiseen suuntaan. Siksi teimme Mestarioppija-valmennuksen, josta sanotaan: "Kurssi kannattaa käydä, vaikkei edes suunnittelisi opintoja. Ajanhallintaa, mielenhallintaa, uusia ideoita ja toimivia menetelmiä. Kaiken kruunaa ryhmänvetäjien aito halu motivoida ja löytää omat vahvuudet. 6/5."

 • 😌 Löydät oppimistekniikat jotka oikeasti tuottavat tuloksia (kaikille)

  Olisi kiva sanoa, että "Löydät juuri sinulle sopivan tavan oppia". Mutta se olisi oikeastaan valehtelua! Suurin osa tehokkaista oppimis­menetelmistä ovat tehokkaita kaikille. Juuri siksi tässä valmennuksessa onkin jotain järkeä. Voimme taata tieteellisen tutkimuksen perusteella, että tulet saamaan näillä menetelmillä mahtavia tuloksia. Toki esimerkiksi oppimisen ympärille rakennettavat suojaavat rutiinit voivat olla hyvin yksilöllisiäkin, samoin kuin juuri sinun motivaatiosi.

 • 💪 Ei jää siitä kiinni, ettetkö olisi tehnyt kaikkeasi

  74% suoritus ylioppilaskokeissa? Puoliteholla pääsykokeissa? Uudessa työpaikassa ilman mitään muistikuvaa siitä, mitä tuli joskus opiskeltua? Riittääkö tällainen suoritus siihen, että saavutat sen elämän jota haluat? Ehkä riittää, ehkä ei. Mestarioppija®-menetelmää noudattamalla sen sijaan tiedät käyväsi täydellä teholla ja saavutat tavoitteesi parhaalla mahdollisella tasolla.

 • 😎 Lihapullat, Aladdin, Oppimis­kartta, Paniikki­alue, Hampurilaistekniikka...

 • 🤗 Painopiste myös ajanhallinnassa

 • 🤖 Tulevaisuuden halutuin taito

 • 🤔 Vain kuukausimaksulla, vain videolla

Tämä on valmennus, johon sinulla on varaa. Olemme pitäneet siitä huolen ❤️. Kysymys kuuluu: mitä maksaisi seuraavan 5 vuoden aikana se, jos et ottaisi oppimistasi 100% haltuusi? 🤔Asiakkaamme rakastavat valmennustamme

Nämä ovat aitoja, spontaaneja reaktioita valmennuksestamme (ei maksettua mainontaa)


Saat kaiken tämän:

Täydellinen matka ja menetelmä oman oppimisen muuttamiseen

 • 😱 Neljä oppimisen myyttiä (myytinmurtajaiset)

  Olet ehkä salaa joutunut näiden myyttien uhriksi. Ne eivät toimi! Asennamme tilalle paremmat toimintatavat. Mielesi vapautuu valheiden sijaan oikeasti toimiville vaihtoehdoille.

 • 🙏 Todellinen psykologinen muutos

  Mestarioppija® -valmennus ei ole ainoastaan vinkkikerho. Me tiedämme, ja sinäkin tiedät, että pelkkä hyvien vinkkien lista ei johda pysyvään muutokseen. Valmennuksemme tarkoituksena on mahdollistaa todellinen psykologinen muutos. Teemme Mestarioppijan® Oppimiskartan™, katsomme kolme tärkeää mielen paikkaa, kysymme ihmekysymyksen ja määritämme oppimisen uudelleen (niin, että suorastaan janoat jatkuvasti parantuvaa oppimiskykyä).

 • 💪 Kaksinkertaista oppimistuloksesi tehokkailla tekniikoilla ja toimintamalleilla

 • 😌 Ajanhallinta: Jaksota ja aikatauluta opiskelusi oikein

  Ei ole täysin sama miten järjestät opintosi, milloin opiskelet ja missä järjestyksessä opiskelet. Sillä on paljonkin väliä! Suunnittelemme opiskelut Oppimis–suorituskyky-matriisin™ avulla ja käynnistämme Jatkuvan oppimisen silmukan™. Opit myös käyttämään Tavoiteavainta™ minkä tahansa tavoitteen selättämiseen.

 • 😎 Älykäs opiskelu: Oman tekemisen hallinta ja Oppimistekniikka

  Opit mahtavan menetelmän, jonka avulla saat elämässäsi aikaan huikeita tuloksia. Keräät riittävän energian läpimurtoa varten lyömällä kovaa, lyömällä paljon ja lyömällä sinne missä se sattuu eniten. Kertaamme kolmiportaisen oppimisen tehostamisen mallin.

 • 🎉 UUTTA: 5 Checkpointia

  Mikään ei jää sinulle epäselväksi näiden turbo-ahdettujen ja innostavien videoiden jälkeen. Matti vastaa kysymyksiin ja esittelee uusia näkökulmia. Laitat myös omat tietosi testiin.

 • 😍 14 päivää rahat takaisin -takuu

  Jos et tykkää, ei maksa mitään. Riski on täysin meillä, ei lainkaan sinulla. Todella haluamme, että panostat itseesi ja kokeilet Mestarioppija® -menetelmää! Saat 100% rahat takaisin, jos peruutat 14 vuorokauden sisällä. Myöhemminkään valmennukseemme ei tarvitse sitoutua sen pidemmäksi aikaa kuin on tarvetta, voit peruuttaa jäsenyyden koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

PÄIVÄÄ
0
0
TUNTIA
0
0
MIN
0
0
SEK
0
0

🎉🎉🎉 BONUKSETOnnistu. Kasva.
Jätä jälki.Usein kysyttyä

Matti, kertoisitko lisää Mestarioppija® -valmennuksesta? Miten se toimii?

Miksi minun pitäisi edes olla kiinnostunut tästä?

Mitä Mestarioppija® -valmennukseen tarkemmin kuuluu?

Mikä on valmennuksen aikataulu, kauanko se kestää?

Miksi valmennukset ovat kuukausimaksullisia?

Voinko luottaa teihin?

Mikä takaa valmennusten laadun?

Onko minulla palautusoikeutta?

Kuka minua valmentaa?

Onko valmennuksessa live-oppitunteja?

Voinko käyttää valmennusten materiaaleja omassa opetuksessani?

Minulla on kysyttävää, mihin voin ottaa yhteyttä?

Saat täyden 14 päivän rahat takaisin takuun ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. Voit lopettaa koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.