2 X OPPIMINEN


Maailman paras ja Suomen suosi­tuin tehok­kaan oppi­misen verkko­valmennus

Kadun...

Kadun sitä, että en ottanut omaa oppimistani haltuuni aikaisemmin. Olen tosissani. En halua, että sinulle käy samoin! Olisin tahtonut saada kaikki kykyni 100% käyttööni jo opiskeluaikana. Tiesin, että minulla olisi ollut antaa vielä enemmän. Silloin en vielä pystynyt siihen.  — Matti


Jos et hoida oppimistasi kuntoon nyt, niin koska sitten?

Otatko viimein itseäsi niskasta kiinni ja otat oman oppimisesi täydellisesti haltuusi (aivan kuten olet jo pitkään suunnitellut)? Ei mitään riskiä, pieni hinta ja palautusoikeus. Olet katsomassa innostavia videoitamme kahden minuutin kuluttua. Herää unesta! Jos ei nyt, niin koska sitten?


A quisque elit tellus nascetur hendrerit praesent fringilla vitae enim amet litora dictum est venenatis parturient leo vel suspendisse.


John Kowalsky, User Interface Designer

Ainutlaatuinen mahdollisuus, joka ei saa mennä ohitsesi

2X muisti, 2X motivaatio, 2X keskittyminen

Osallistu verkkovalmennukseemme juuri niinkuin itse haluat, missä ja milloin tahansa, yhteisössä tai itsenäisesti. Saat täyden pääsyn menetelmään, jonka on kehittänyt verkkovalmentamisen kokenut huipputekijä Matti Pekkarinen. Matin Mestarioppija® -valmennuksia on ostettu yli 2000 ja arviomme on 5/5. Paina play ja opi – vessassa, bussissa, missä tahansa. Ajattelimme kaiken valmiiksi juuri sinulle.


100% asiakkaista suosittelee Mestarioppijaa®!

A quisque elit tellus nascetur hendrerit praesent fringilla vitae enim amet litora dictum est venenatis parturient leo vel suspendisse.


John Kowalsky, User Interface Designer


Valmennuksemme hyödyt sinulle:

Maailman parasta opetusta oppimisesta

 • 😫 Opi oppimaan, blaa blaa blaa...

  Tehdään tämä selväksi nyt heti: inhoamme tylsiä "opi oppimaan" -kursseja. Teimme joskus niitä, mutta ihmiset vain juoksivat äkkiä toiseen suuntaan. Siksi teimme Mestarioppija-valmennuksen, josta sanotaan: "Kurssi kannattaa käydä, vaikkei edes suunnittelisi opintoja. Ajanhallintaa, mielenhallintaa, uusia ideoita ja toimivia menetelmiä. Kaiken kruunaa ryhmänvetäjien aito halu motivoida ja löytää omat vahvuudet. 6/5."

 • 😌 Löydät oppimistekniikat jotka oikeasti tuottavat tuloksia (kaikille)

  Olisi kiva sanoa, että "Löydät juuri sinulle sopivan tavan oppia". Mutta se olisi oikeastaan valehtelua! Suurin osa tehokkaista oppimis­menetelmistä ovat tehokkaita kaikille. Juuri siksi tässä valmennuksessa onkin jotain järkeä. Voimme taata tieteellisen tutkimuksen perusteella, että tulet saamaan näillä menetelmillä mahtavia tuloksia. Toki esimerkiksi oppimisen ympärille rakennettavat suojaavat rutiinit voivat olla hyvin yksilöllisiäkin, samoin kuin juuri sinun motivaatiosi.

 • 💪 Ei jää siitä kiinni, ettetkö olisi tehnyt kaikkeasi

  74% suoritus ylioppilaskokeissa? Puoliteholla pääsykokeissa? Uudessa työpaikassa ilman mitään muistikuvaa siitä, mitä tuli joskus opiskeltua? Riittääkö tällainen suoritus siihen, että saavutat sen elämän jota haluat? Ehkä riittää, ehkä ei. Mestarioppija®-menetelmää noudattamalla sen sijaan tiedät käyväsi täydellä teholla ja saavutat tavoitteesi parhaalla mahdollisella tasolla.

 • 😎 Lihapullat, Aladdin, Oppimis­kartta, Paniikki­alue, Hampurilaistekniikka...

  Puhumme asioista niiden oikeilla nimillä. Otamme esimerkiksi rokotuksen unohtamista vastaan ja "Lyömme kovaa ja sinne missä se sattuu eniten". Älä pelkää, valmennuksemme perustuu kymmenien vuosien tieteelliseen tutkimukseen. Mutta ajattelimme, ettet halua kapulakieltä, vaan opit asiat mieluummin käytännöllisessä ja rennossa muodossa. Käytämme myös tieteellisiä termejä, kuten "kognitiivinen" ja "elaboraatio", kun on pakko. Ja kerromme toki tarkkaan mitä ne tarkoittavat.

 • 🤗 Painopiste myös ajanhallinnassa

  Tiedämme, että haluat ja tarvitset kaikkein eniten kahta asiaa: käytännön tehokkaita oppimistekniikoita ja aikaansaamista / ajanhallintaa. Ainoana oppimisvalmennuksena panostamme näihin molempiin.

 • 🤖 Tulevaisuuden halutuin taito

  Työelämä tulee mullistumaan täydellisesti seuraavien vuosikymmenten aikana! Kukaan ei tiedä mitä tämä tulee tarkoittamaan. Tekoäly luo jo nyt esimerkiksi lentokoneiden rakenteita, jotka ovat kestävämpiä kuin ihmisen suunnittelemat. Ne printataan suoraan 3D tulostimella. Kuka selviää ja kuka menestyy arvaamattomassa tulevaisuudessa? Vain ne, jotka oppivat jatkuvasti selviävät ja menestyvät.

 • 🤩 5 viikon videovalmennus, keskustelut kommenteissa ja WhatsAppissa

  Mestarioppija-valmennus on tarkoitettu käytäväksi läpi nopeutettuna viidessä viikossa ja perustahtia viidessä kuukaudessa. Voit tehdä kurssin täysin itsenäisesti omaan tahtiisi. Voit myös halutessasi osallistua 100% innokkaiden, itseään jatkuvasti kehittävien oppijoiden yhteisöömme. Voit pysyä upean yhteisömme jäsenenä niin kauan kuin haluat. Voit käydä läpi "lukujärjestyksemme", jonka avulla muutat itsesi Mestarioppijaksi. Voit myös lisätä motivaatiotasi koska tahansa katsomalla yhden innoittavista videoistamme vaikka aamulla vessassa.

 • 🤔 Vain kuukausimaksulla, vain videolla

  Koska haluamme tarjota valmennuksemme niin, että mahdollisimman monilla olisi varaa osallistua parhaaseen valmennukseen, valmennuksen voi hankkia vain edullisella kuukausimaksulla. Voit olla jäsenenä niin pitkään kuin haluat tai tarve vaatii. Mestarioppija® on videovalmennus. Meillä ei ole live-oppitunteja (paitsi joskus Checkpointeja, joihin kutsun sinut erikseen sähköpostilla). Kaikki videot ovat katsottavissa täysin oman aikataulusi mukaan.

Tämä on valmennus, johon sinulla on varaa. Olemme pitäneet siitä huolen ❤️. Kysymys kuuluu: mitä maksaisi seuraavan 5 vuoden aikana se, jos et ottaisi oppimistasi 100% haltuusi? 🤔


A quisque elit tellus nascetur hendrerit praesent fringilla vitae enim amet litora dictum est venenatis parturient leo vel suspendisse.


John Kowalsky, User Interface Designer

Asiakkaamme rakastavat valmennustamme

Nämä ovat aitoja, spontaaneja reaktioita valmennuksestamme (ei maksettua mainontaa)


Saat kaiken tämän:

Täydellinen matka ja menetelmä oman oppimisen muuttamiseen

 • 😱 Neljä oppimisen myyttiä (myytinmurtajaiset)

  Olet ehkä salaa joutunut näiden myyttien uhriksi. Ne eivät toimi! Asennamme tilalle paremmat toimintatavat. Mielesi vapautuu valheiden sijaan oikeasti toimiville vaihtoehdoille.

 • 🙏 Todellinen psykologinen muutos

  Mestarioppija® -valmennus ei ole ainoastaan vinkkikerho. Me tiedämme, ja sinäkin tiedät, että pelkkä hyvien vinkkien lista ei johda pysyvään muutokseen. Valmennuksemme tarkoituksena on mahdollistaa todellinen psykologinen muutos. Teemme Mestarioppijan® Oppimiskartan™, katsomme kolme tärkeää mielen paikkaa, kysymme ihmekysymyksen ja määritämme oppimisen uudelleen (niin, että suorastaan janoat jatkuvasti parantuvaa oppimiskykyä).

 • 💪 Kaksinkertaista oppimistuloksesi tehokkailla tekniikoilla ja toimintamalleilla

  On olemassa menetelmiä, jotka tuottavat kaksinkertaisia tuloksia. Opettelemme nämä. Tehostamme muistia, keskittymiskykyä ja oppimateriaalin prosessointia Ymmärrät myös oman oppimisesi paremmin, jotta voit käyttää sitä aseenasi aina kun tarvitset. Muodostat kertausrutiinin, jonka avulla pidät tärkeät asiat mielessäsi ikuisesti.

 • 😌 Ajanhallinta: Jaksota ja aikatauluta opiskelusi oikein

  Ei ole täysin sama miten järjestät opintosi, milloin opiskelet ja missä järjestyksessä opiskelet. Sillä on paljonkin väliä! Suunnittelemme opiskelut Oppimis–suorituskyky-matriisin™ avulla ja käynnistämme Jatkuvan oppimisen silmukan™. Opit myös käyttämään Tavoiteavainta™ minkä tahansa tavoitteen selättämiseen.

 • 😎 Älykäs opiskelu: Oman tekemisen hallinta ja Oppimistekniikka

  Opit mahtavan menetelmän, jonka avulla saat elämässäsi aikaan huikeita tuloksia. Keräät riittävän energian läpimurtoa varten lyömällä kovaa, lyömällä paljon ja lyömällä sinne missä se sattuu eniten. Kertaamme kolmiportaisen oppimisen tehostamisen mallin.

 • 🎉 UUTTA: 5 Checkpointia

  Mikään ei jää sinulle epäselväksi näiden turbo-ahdettujen ja innostavien videoiden jälkeen. Matti vastaa kysymyksiin ja esittelee uusia näkökulmia. Laitat myös omat tietosi testiin.

 • 😍 14 päivää rahat takaisin -takuu

  Jos et tykkää, ei maksa mitään. Riski on täysin meillä, ei lainkaan sinulla. Todella haluamme, että panostat itseesi ja kokeilet Mestarioppija® -menetelmää! Saat 100% rahat takaisin, jos peruutat 14 vuorokauden sisällä. Myöhemminkään valmennukseemme ei tarvitse sitoutua sen pidemmäksi aikaa kuin on tarvetta, voit peruuttaa jäsenyyden koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

TÄMÄN HETKINEN HINTA VOIMASSA VÄHINTÄÄN:

PÄIVÄÄ
0
0
TUNTIA
0
0
MIN
0
0
SEK
0
0

Nyt vain 19,90/kk 🙌

10310 myytyä valmennusta | Arvioitu 5/5 | Lahtelainen perheyritys | Olemme hiilineutraaleja | Tuemme naisten koulutusta kehitysmaissa


🎉🎉🎉 BONUKSET

Kun liityt NYT, saat kaupan päälle BONUKSENA:

— Tärkeään kokeeseen valmistautumisen myytit (29€) ja

— Henkinen hyvinvointi ja tehokas opiskelu -videosarjan (49€). Bonusten arvo yhteensä 78€!

Vain 19,90€/kk | Ei irtisanomisaikaa| 14 päivää rahat takaisin takuu


TUTUSTU MATTIIN


⬆️⬆️⬆️ Katso valmennuksen tervetulovideo ja tutustu valmentajaasi Mattiin ⬆️⬆️⬆️

Onnistu. Kasva.
Jätä jälki.

Mestarioppija® kehitettiin auttamaan sinua saavuttamaan täysi potentiaalisi, kaikki se mitä voisit olla. Mestarioppija® auttaa sinut myös läpi pääsykokeesta, yliopistosta, ylioppilaskokeesta, työelämästä, lukiosta, ammattikoulusta... Mestarioppija® on olemassa ylipäätään siksi, että voisit enemmän nauttia oppimisesta ja sinuna olemisesta.

 

Tiedämme, että olet kyllästynyt käymään puoliteholla (tai vähintään kyllästynyt puoliteholla käyviin opettajiin). Haluamme, että saat parhaat arvosanat, kasvat ihmisenä ja jätät positiivisen jäljen tähän maailmaan.

 

Verkkovalmennus.com on Suomen eturivin valmentajan Matti Pekkarisen perustama valmennuskeskus. Matti on kehittänyt Mestarioppija® -menetelmän ja valmentanut useana vuonna puolet kaikista Suomessa opiskelun aloittavista opettajista (ja muista kasvatustieteen opiskelijoista). Matti on valmentanut jo kymmenen vuoden ajan.

 

Matin "0% pönötystä" opetustyyli on tuhansien valmentautujiemme rakastama. Matti on persoonallisuustieteiden, kehityspsykologian, työ- ja organisaatio­psykologian, filosofian ja kasvatus­tieteiden opettaja, valmentaja ja virtuaalinen psykologinen coachi. Hän huolehtii aina siitä, että verkkovalmennus.comin valmennukset kehittävät sekä tehokkuuttasi että ihmisyyttäsi.

 

Katso video, niin näet hieman kuka Matti on. Video on Mestarioppija®-valmennuksemme tervetulovideo. Tervetuloa mukaan valmennukseen!

10310 myytyä valmennusta, joista yli 2000 Mestarioppija® -valmennuksia | Arvioitu 5/5 | Lahtelainen perheyritys | Olemme hiilineutraaleja | Tuemme naisten koulutusta kehitysmaissa | 14 päivän rahat takaisin -takuu | Lopeta tilaus koska tahansa – ei irtisanomisaikaa


Viesti valmentajaltasi Matilta

 

🔥🔥🔥

 

Oppimisen taito on taito kaikkien muiden taitojen takana. Se on tulevaisuuden – ja sinun tulevaisuutesi – halutuin kyky. Sen avulla voit muuttaa kirjaimellisesti kaiken! ...

 

// jatkuvasti helpottuvan oppimise kierre, muistamisen manipulointi, Mestarioppija® -menetelmän kolme pilaria...


Usein kysyttyä

Matti, kertoisitko lisää Mestarioppija® -valmennuksesta? Miten se toimii?

Miksi minun pitäisi edes olla kiinnostunut tästä?

Mitä Mestarioppija® -valmennukseen tarkemmin kuuluu?

Mikä on valmennuksen aikataulu, kauanko se kestää?

Olen innostunut WhatsApp-ryhmästä (tai pelkään sitä). Kertoisitko siitä?

Miksi valmennukset ovat kuukausimaksullisia?

Voinko luottaa teihin?

Mikä takaa valmennusten laadun?

Onko minulla palautusoikeutta?

Kuka minua valmentaa?

Onko valmennuksessa live-oppitunteja?

Voinko käyttää valmennusten materiaaleja omassa opetuksessani?

Minulla on kysyttävää, mihin voin ottaa yhteyttä?

Jos olet lukenut tähän asti, tiedän että olet tosissasi. En halua tyrkyttää sinulle valmennuksiamme. Tiedän, että voit menestyä myös ilman niitä. Uskon sinuun! Uskon, että voit tehdä maailmasta paremman paikan. Valmennusteni avulla voin auttaa sinua tekemään matkastasi mielek­käämmän ja nopeammin etenevän. Tuletko mukaan valmennukseen? Kysy tätä itseltäsi. Tiedän, että siitä alkaa paljon hyvää. Etenet tehokkaammin, nopeammin ja iloisemmin. Yritän pitää hinnat niin matalina, että kaikki voivat kokea valmennuksen tuoman uuden innon ja näkökulman.

 

— Matti Pekkarinen

Saat täyden 14 päivän rahat takaisin takuun ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. Voit lopettaa koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.